Wie zitten er achter ikwilechtscheiden.nl?

Ikwilechtscheiden.nl is een samenwerking tussen Stargroup en Next Level Mediation. Door deze samenwerking kunnen wij jou en jouw (ex-)partner begeleiden door het echtscheidingsproces zodat deze op financieel, juridisch en emotioneel gebied goed verloopt. Zo kunnen jullie allebei beginnen aan een nieuwe toekomst.

André Blanken

Mediator (Next Level Mediation)

Als mediator is mijn kracht het inleven in zowel de mens als de harde materie. Dit is in een scheiding onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het helpen doorgronden, verbinden en duurzaam oplossen maakt het voor u mogelijk tot een duurzame oplossing van uw scheiding te komen. 

Leer André Blanken kennen

Stargroup

Financieel adviseurs

Stargroup is jouw expert in financiële zekerheid. Sinds 1998 helpen wij mensen met het maken van moeilijke keuzes op financieel gebied. Met een hoop expertise in hypotheken, verzekeringen, pensioenen en financiële planningen, helpen wij jou en jouw (ex-)partner om financieel sterk verder te gaan.

Leer het team van Stargroup kennen

Waar zit ikwilechtscheiden.nl gevestigd?

Ikwilechtscheiden.nl is een initiatief van Stargroup en Next Level Mediation. Beide partijen zijn actief in Ede en omliggende regio. Je bent van harte welkom om een keer een bak koffie te drinken.

Route naar Stargroup

Route naar Galvanistraat 1 (bezoek adres Next Level Mediation)

Stel je vraag